Sweet Things By Michelle

Sandwich glass
 
Som glutenintolerant saknar jag att kunna äta Sandwich glassen.. Men vem säger att hemmagjorda sandwich glassar inte är lika goda? Här är lite olika varianter. cirka 8 glassar! 

Mörka Chokladbottnar
3 ägg
1 dl socker
1 dl potatismjöl
2,5 msk kakao
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver 

Vispa ägg och socker.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten.
Lägg ett bakpapper i en långpanna, och pensla med smör.
Grädda i 225grader, mitt i ugnen i ca 5 min.

Ljusa Chokladbottnar
3 ägg
1 dl socker
1 dl potatismjöl
2 msk oboy
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver

Vispa ägg och socker.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten.
Lägg ett bakpapper i en långpanna, och pensla med smör.
Grädda i 225grader, mitt i ugnen i ca 5 min.

Vaniljbottnar
3 ägg
1 dl socker
1 dl potatismjöl
1 msk oboy
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
1/2 tsk vaniljpulver

Vispa ägg och socker.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten.
Lägg ett bakpapper i en långpanna, och pensla med smör.
Grädda i 225grader, mitt i ugnen i ca 5 min.

Montering:
Vaniljglass eller chokladglass
Dulce de leche kolasås
Marshmallows

Låt bottnarna kallna helt, dela i lagom stora bitar. Varva glass, dulce de leche och marshmalllows mellan två bitar och lägg in i frysen en stund.