Sweet Things By Michelle

Nutella Brownies
Ibland har man inte så mycket tid och då är dessa nutellabrownies perfekta. Löjligt enkla och försvinnande goda!
 

Nutella Brownies 8 st.
4 ägg
2 dl Nutella eller annan choklad&hasselnötskräm

Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en liten form ( 20x15 cm) med bakplåtspapper och smöra bakplåtspappret.
Vispa äggen med elvisp i ca 10 minuter, de ska bli riktigt fluffiga! Under tiden värmer du nutellakrämen på låg värme i kastrull under omrörning tills den blivit lite mer mjuk och lättrinnande. Tag av kastrullen från plattan och häll över nutellakrämen i en skål. Häll på en tredjedel av äggblandningen i nutellan och vispa försiktigt ihop med en handvisp. Upprepa tills all äggsmet är tillsatt och smeten är väl blandad. 
Häll smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i 25-30 minuter. Kakan ska inte vara kladdig. Låt svalna och skär upp i rutor. Ställ sedan i kylskåp en stund. Pudra med florsocker och servera med lättvispad grädde och jordgubbar!