
Om några veckor åker jag ner til Thailand på 6 veckors semester, ska bli härligt men på något sätt ändå lite tråkigt att missa hösten här hemma. Fast vem vet, det kanske är regnväder i thailand också.. Regnperioden verkar ha kommit senare i år, tyvärr. Det återstår att se! Jag hoppas iallafall på mycket sol och bad!
Äppelpaj ♥
4 stora äpplen
150 g kallt smör eller mjölkfritt margarin
0,5 dl strösocker eller sötströ
3 dl glutenfria havregryn (går att byta ut till mandelmjöl och riven kokos om du ej äter havregryn)
1,5 dl riven kokos
2,5 dl rismjöl (byt ut till mandelmjöl för mindre kolhydrater)
1 krm vaniljpulver
2 msk kokossocker
Kanel
Skala och hacka äpplena i bitar. Blanda med kanel och kokossocker och lägg i en smörad pajform. Blanda ihop resterande ingredienser till en smuldeg och fördela över äpplena. Baka i mitten av ugnen, 200 grader 20-25 minuter.
Prova gärna även mitt recept på Skånsk äppelkaka ♥